BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥ ♥NooNa♥

Sunday, 17 April 2011

♥♥Raya OH Raya.♥♥

Views
heyy...kawan2....saya nk crita pasal hari rayer lah...tiba2 teringat zaman kanak-kanak ribena dulu2 :)
Yelah mana taknya dapat collect duit rayer byaa wooo.yang paling best dah besar2 pun still dapat duit raya...maklum lah sedara ramai katakan...hihi
 (first nk ucap THANK YOU kepada sesiapa yang bagi duit raya kat Husna) *__*

~ ~ ~ suasana luar rumah ~ ~ ~
Errmm...biasalah bila dah dekat nk raya hati rasa sayu semacam jer....:( sebab ingat kat arwah atok..dulu masa dia ada, dia lah selalu bantu saya pasang lampu raya, pelita and yang paling best sekali SIAP BELI BUNGA API...^__^ sukanyaaaaa waktu itu...alangkah ia bisa diputarkan kembali..:( kenangan bersama atuk tercinta merupakan kenangan yang tidak dapat dilupakan seumur dan sepanjang hidupku...
kerana dia lah saya sudah sampai ke tahap ini...;)
Kalo nk tahu...kebiasaanya pada malam raya saya and the 'cousingeng' ape lagi...pasang lampu raya,pelita...pastu main mercun and bunga api..best sangat2 waktu tuh...bukan sy jer main satu family trut serta...maklumlah semua balik beraya kan...mesti lah happy and enjoy sakan...;) semua ada, my uncle,auntie, mom, dad..yang paling penting 'tokku ' pun ada..;) so kami pun bergembiralah bersama alunan muzik hari raya...ada yang menyanyi sambil berlari dan kejaran....yang best sekali kami nyanyi sama-sama,, sampai kan jiran kami cakap " amboi seronoknya dapat jumpe sepupu2 yer..." :) hehe

~ ~ ~ suasana di dalam rumah ~ ~ ~

Okaylah, kita pause sekejap suasana luar sumah...skrang jom kita intai-intai dalam rumah pula *wink2
Haa......dalam rumah pula nenda dengan sekutu-sekutunya sibok memasak juadah untuk besok antranya ialah.;-)

  • Kuzi ayam (my feveret)
  • kek coklat
  • biskut raya ( dahlia is da best one)
  • ketupat nasi
  • rendang (ketupat manis,tawar,inti (semua ada)
Bak kata mcam2 juadah ade...tak kan nk list semua kan3...hehe....best sgat2
tambah plk semua ahli pulang kan...:)

nnti pic sy susulkan di bawah..:) cme dulu pkai camera yg ade filem kodak...korang mesti pernah pakai kan...so pic pun byk sgt xda....:( hurmm sayangnya...tapi xpelah sy cuba letak yang ada dahulu,, yang xda lain kali saya cari..okay? HIHI

Nda Jah's family 

No comments:

Post a Comment